Батька двох дівчаток із Закарпаття затримали за зґвалтування доньок

Дата: 28 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

В одному з районів Закарпаття поліцейські затримали чоловіка за підозрою у зґвалтуванні двох своїх неповнолітніх доньок. Зараз чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання, а діти перебувають у безпечному для них місці. 

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції Закарпатської області.

Фото: Depositphotos

Вчора, 27 вересня, в одному з районів Закарпатської області до поліції звернулася малолітня дівчинка. 12-річна дитина повідомила поліцейським, що її батько систематично проти її волі чинить щодо неї дії сексуального характеру.

Дівчинку передали ювенальним поліцейським, які подбали про неї. Тоді інші співробітники поліції розшукали чоловіка, на якого вказувала дитина. З’ясувалося, що протягом останніх років він самостійно виховує двох дітей – 12- та 15-річних дівчат.

Правоохоронці провели всі необхідні першочергові слідчі дії, за результатами яких отримали докази, що підтверджують слова заявниці. Наразі встановлено, що чоловік причетний до зґвалтування обох своїх дочок.

Поліцейські одразу ж затримали підозрюваного в порядку статті 208 КПК України, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування). Відповідно до санкції цієї статті затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Сьогодні чоловіку буде повідомлено про підозру в скоєнні вказаного злочину, після чого слідчий звертатиметься до суду з клопотанням про безальтернативне тримання фігуранта під вартою.

Обоє дітей зараз перебувають у безпечному для їхнього життя та здоров’я місці. Досудове розслідування в цій справі триває.

Нагадаємо, що мешканцю Харківщини повідомили про підозру у зґвалтуванні малолітнього хлопчика. 45-річний чоловік очолював одну з громадських організацій у регіоні. Торік у вересні до цієї організації почав ходити 12-річний хлопчик, а вже на початку цього року, як кажуть правоохоронці, підозрюваний зґвалтував його. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter