Харків: під завалами будинків знайшли двох загиблих, ще чотирьох людей врятували

Дата: 16 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Під завалами зруйнованих російськими окупантами житлових будинків у Харкові знайшли тіла двох людей, ще чотирьох вдалося врятувати. 

Про це повідомили в ДСНС. 

Фото: ДСНС

Протягом минулої доби, 15 березня, рятувальники не припиняли ліквідовувати наслідки повітряних бомбардувань та артилерійських обстрілів житлових кварталів і здійснили загалом 32 виїзди. Досі тривають аварійно-рятувальні роботи в Київському, Шевченківському, Новобаварському та Немишлянському районах. За добу, як розповіли в ДСНС, додалася ще одна “гаряча точка” на мапі міста.

Вночі, близько третьої години, ворожі снаряди потрапили в одну з харківських шкіл та зруйнували триповерхову частину будівлі на площі 800 кв. м. Постраждала одна людина.

Унаслідок артилерійського удару по житлових кварталах у Немишлянському районі сталося руйнування та загоряння декількох квартир у двох багатоповерхівках. Площа загоряння становила 200 кв. м. З-під завалу на місці витягли тіло одного загиблого. 

В Основ’янському районі з двоповерхового будинку, де сталася пожежа, вогнеборці врятували жінку, яка не могла самостійно пересуватись.

Ліквідація пожежі в Основ’янському районі Харкова. Фото: ДСНС

“Загалом цього дня (15 березня. – Ред.) врятували з-під завалів четверо людей, відшукали та вилучили з-під уламків будівельних конструкцій двох загиблих. Пошукові роботи не припиняються”, – розповіли рятувальники. 

Окрім цього, піротехніки здійснили 22 виїзди в місті, щоб знешкодити артилерійські боєприпаси, що не розірвались.

Від початку війни в Харкові окупанти повністю знищили 600 будинків, а тому тисячі людей залишилися без даху над головою. 

Нагадаємо, що вранці 16 березня внаслідок потрапляння уламків снаряду стався обвал 12-поверхового будинку в Києві. Там досі тривають рятувальні роботи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter