Росіяни вчергове обстріляли Дніпро ракетами: загинули 5 людей, поранені понад пів сотні (оновлено)

Дата: 03 Липня 2024
A+ A- Підписатися

3 липня, у середу, окупанти вдарили по Дніпру ракетами та ударними БпЛА. У результаті атаки постраждали цивільні, пошкоджений місцевий торговельний центр.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Повітряну тривогу у Дніпропетровській області оголосили близько 8:15. Через пів години в обласному центрі пролунали вибухи, а згодом — повторні.

Після вибухів у небі над містом помітили задимлення. “Суспільне” пише, що у Дніпрі пошкоджений один з торговельних центрів. Також в одному із медзакладів міста сталася пожежа. 

Нині відомо про п’ятьох загиблих та 53 постраждалих. Серед постраждалих четверо у тяжкому стані. 

Очільник ОВА каже, що атака росіян по місту була комбінованою. Наразі влада розгорнула штаб на місці ударів, там працюють рятувальники, комунальні служби.

Нагадаємо, що ввечері 28 червня окупанти поцілили в багатоповерхівку у Дніпрі, зруйнувавши там чотири поверхи. Раніше було відомо про одну загиблу людину – 76-річну жінку. У ніч на 2 липня рятувальники дістали тіло жінки з-під завалів житлового будинку

Поранення дістали 13 людей, серед них – немовля та вагітна жінка.

30 червня на зв’язок вийшли двоє жителів багатоповерхівки, понівеченої під час атаки росіян 28 червня. Раніше їх вважали зниклими безвісти.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter