Журналіста, який з Трампом грубо обговорював жінок, відсторонили від роботи

Дата: 12 Жовтня 2016
A+ A- Підписатися

Американський телеканал NBC відсторонив від роботи журналіста Білла Буша і узгоджує з ним деталі звільнення після публікації запису, на якому Буш і нинішній кандидат у президенти США Дональд Трамп у 2005 році грубо обговорюють жінок.

Про це пише The New York Times з посиланням на власні джерела, повідомляє Українська правда. 

Видання додає, що Буш вже вибачився за свої слова і планував вийти у понеділок в ефір свого ранкового шоу Today, щоб пояснити свою позицію.

“Але негативна реакція була значною. Сторінка пана Буша у Facebook була завалена тисячами гнівних коментарів. Дві жінки, яких пан Буш і пан Трамп обговорювали на записі – колишня ведуча “Доступу до Голівуду” Ненсі О’Делл і актриса “Днів нашого життя” Аріанна Цукер – випустили на вихідних заяву, у якій висловили своє розчарування”, – пише видання.

Тому канал, який спершу планував лиш покарати журналіста, вирішив його звільнити. Продюсер програми Today Ноа Опенхайм розіслав працівникам лист, у якому заявив, що “просто немає виправдань словам і поведінці Біллі на цьому записі”.

Як відомо, на початку жовтня газета Washington Post опублікувала відеозапис 2005 року, на якому кандидат в президенти від Республіканської партії США Дональд Трамп розповідав про домагання до жінок.

“Ти можеш робити з жінками все, що хочеш, якщо ти зірка”, – сказав Трамп телеведучому Біллі Бушу в розпал бесіди.

Далі бізнесмен і політик хвалився своєю спробою спокусити заміжню жінку і дотиками до інтимних місць в багатьох інших жінок.

Після цього Трамп заявив, що це був “жарт з роздягальні” і “приватна розмова”.

“Перепрошую, якщо я образив когось”, – сказав Трамп.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter