“Від побаченого не могли стримати сліз”: перед етапом Сущенка відвідали дружина та донька

Дата: 05 Жовтня 2018
A+ A- Підписатися

Дружина і дочка відвідали в СІЗО українського політв’язня Романа Сущенка.

Про це у Facebook написала донька політв’язня Юлія.

12 вересня Верховний суд Росії визнав законним вирок Сущенку.

“Нам з мамою вдалося відвідати нашого Романа Сущенка в СІЗО “Лефортово”. Це було емоційно найважче побачення. Не бачила батька вісім місяців, він дуже змінився, погано виглядає – постарішав, дуже схуд, став наче меншим, одяг на ньому висить. Таке враження, що це не він взагалі. Боляче було дивитися на нього. Від побаченого ми з мамою просто не могли стриматися від сліз”, – написала вона.

Також Сущенко перед етапом звернувся до всіх людей, які його підтримували.

“Сподіваюсь, що ви й надалі продовжите підтримувати мене, мою родину та справедливість. Вірю в щасливе розв’язання ситуації, у якій опинився. Постійно відчував підтримку української влади, нашої держави, уряду, президента, громадської спільноти та просто людей. Низький уклін вам”, – йдеться в листі, який опублікував на своїй сторінці адвокат Сущенка Марк Фейгін.

Роман Сущенко – кореспондент інформагенції “Укрінформ” у Франції. У вересні 2016 року його затримали в Москві під час приватної поїздки. ФСБ назвала Сущенка кадровим службовцем головного управління розвідки Міноборони України, який нібито збирав секретні відомості про діяльність російських Збройних сил і Росгвардії. Весь цей час він знаходиться на території Росії під арештом. На суді Сущенко не визнавав своєї провини.

 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter