В Україні та за кордоном стартує кампанія “Крим – це Україна. 1096 днів опору” (відео)

Дата: 23 Лютого 2017
A+ A- Підписатися

В Україні і за кордоном стартує інформаційна кампанія “Крим – це Україна. 1096 днів опору” про третю річниці незаконної анексії півострова.

Про це розповіла перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова на сьогодні на прес-конференції в Києві, передають Крим.Реалії.

За її словами, інформаційна кампанія, розроблена інформаційним агентством “RAM 360”, включає телевізійні ролики і тематичні плакати, а також звернення представників українського уряду до кримчан.

Еміне Джапарова зазначила, що кожен регіон України представить по 50 сітілайтів і 40 рекламних бордів для кампанії “Крим – це Україна. 1096 днів опору”.

Окрему роботу, за її словами, проведуть українські посольства за кордоном, оскільки інформаційну кампанію підтримує МЗС України.

Начальник управління громадської дипломатії МЗС України Анатолій Соловей зазначив, що українське зовнішньополітичне відомство підтримує кампанію, яку розробив Мінінформ, і українські посольства за кордоном поширюватимуть інформаційний контент для привернення уваги до теми анексованого Криму.

“Тема деокупації Криму від самого початку була одним із пріоритетів публічної і культурної дипломатії Міністерства закордонних справ України… щоб тема окупованого Криму перебувала в зарубіжному інформаційному просторі”, – підкреслив Анатолій Соловей.

Він додав, що МЗС України планує присвятити темі Криму щорічний захід, який міністерство традиційно проводить у червні.

Як відомо, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це “відновленням історичної справедливості”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter