Угорський телеканал звільнив операторку за підніжку біженцю з дитиною

Дата: 09 Вересня 2015
A+ A- Підписатися

Угорський телеканал N1TV звільнив свою операторку Петру Лазло, яка в прямому ефірі збила з ніг сирійського біженця з дитиною на руках.

Це сталось, коли група біженців прорвала поліцейський кордон неподалік сербського кордону, повідомляє The Telegraph.

Чоловік впав, а репортерка направила на нього камеру та зняла його обурену реакцію.

Відео з підніжкою від Лазло на своїй сторінці у Twitter оприлюднив німецький журналіст Стефан Ріхтер. Воно почалось ширитись в інтернеті разом із коментарями, які засуджують поведінку журналістки.

Колега з N1TV поводила себе неприпустимо біля пункту прийому мігрантів Рьожке. Наші робочі стосунки з оператором припинились. Ми вважаємо, що, незалежно від ситуації, її поведінка є негідною журналіста“, – зазначив у Facebook редактор телеканалу Кізберк Цаболс (Kisberk Szabolcs).

Як повідомляється, угорський телеканал N1TV належить одному з наближених до праводикальної партії “Йоббік”, яка прихильна до політики президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Нагадаємо, Європа переживає міграційну кризу. Цього року до країн ЄС вже прибули більше 330 000 людей із Сирії, Іраку й Афганістану та північної Африки.

За повідомленням Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, намагаючись перетнути Середземне море на переповнених човнах, загинули близько 2900 людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter