“Треба якось покарати”: чиновник з Херсона просив імовірного організатора вбивства Гандзюк розібратися з нею

Дата: 27 Березня 2019
A+ A- Підписатися

Журналісти програми “Слідство.info” дізналися про розмову заступника голови Херсонської облдержадміністрації з підозрюваним в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, у якій він просив “якось покарати” дівчину. 

Відео розмови опублікували на офіційному YouTube-каналі програми. 

Євген Рищук обіцяє заплатити Олексію Левіну за “покарання” Гандзюк. 

“Мені порадили до тебе звернутися. У мене є до тебе делікатна справа. Є така Катерина Гандзюк, треба її якось покарати – облити фекаліями чи ще щось. Я готовий за це добре заплатити. Мені треба розвиватися, вона мені заважає, скрізь пхає свого носа”, – каже Рищук. 

У розмові з журналістами Левін сказав, що не думає, що Рищук причетний до обливання кислотою, а сам заступник голови Херсонської ОДА наголошує, що взагалі не знає Левіна. 

Нагадаємо, що вчора на українському ТБ почали показ фільму “Гандзюк: системне вбивство”, в основу якого лягли факти, що збирали журналісти “Слідства.Info” від дня нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк, який призвів до її смерті. Стрічку покажуть три канали з 26 по 29 березня. 

Як відомо, Катерина Гандзюк померла в лікарні 4 листопада після того, як 31 липня її облили сірчаною кислотою. Того ж дня поліція змінила кваліфікацію справи із замаху на злочин на умисне вбивство. У справі було п’ятеро затриманих.

Вранці 11 лютого голові обласної ради Херсонської області Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. Пізніше Мангер заявив, що не тікатиме з країни через підозру в організації вбивства активістки і готовий співпрацювати зі слідством. Згодом він заявив про причетність до вбивства Катерини Гандзюк генерала СБУ Данила Доценка. СБУ закиди щодо генерала Доценка відкинула, назвавши заяву Мангера “абсурдною та безпідставною”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter