Травесті-діва Монро засудила реакцію Тіни Кароль після виступу трансґендерної співачки Зіанджи у “Голосі країни”

Дата: 30 Січня 2018
A+ A- Підписатися

Представниця українського шоу-бізнесу Діва Монро (Олександр Шевченко) написала гнівний допис після реакції тренера “Голос країни” Тіни Кароль на появу у шоу трансґендерної співачки Зіанджи.

“Тримайся, красуне, зроби максимально можливе, дістань свої найсильніші і яскраві ноти і їдь назад. Тут ти Гуллівер або “поп-корн”, як висловилася народна в латексі (Тіна Кароль, – ред.), предмет для глузувань, мішень для дартсу, але ніяк не для реалізації своїх бажань! Так історично склалося, на жаль”, — прокоментувала в Isntagram Монро, яка першою заявила про себе як трансґендерного представника шоу-бізнесу в Україні.

Нагадаємо, вихід Зіанджи на сцену був у першому випуску 8 сезону пісенного шоу “Голос країни”, який телеканал “1+1” транслював 28 січня. Зіанджа виконала композицію “Smash Into You” співачки Бейонсе. Вона розвернула крісла усіх зіркових тренерів. 

Тіна Кароль висловила думку, що Зіанджа відкрила себе, але не знайшла свій голос. Вона неоднозначно висловилась про зміну статі Зіанджи.

“У тебе забагато зайвого. І перше, що зайве — “You’re great, You’re amazing” (ти — чудова, ти — дивовижна — ред.). Я знаю, що таке шоу-бізнес, що таке люди, які створюють враження. Але я — консервативніша та строгіша. Якщо ти у мене будеш, я хочу бачити нутро… Пройти шлях від Борис Апреля до Зіанджи — нереально складно, але й не зрозуміло, чи потрібно було так”, — сказала тренерка шоу Тіна Кароль. Учасниця зауважила, що вона такою є. 

Зрештою Зіанджа обрала тренером Олексія Потапенка (Потапа — ред.)

“Яка це сміливість вийти на сцену. У неї все ломається. Чоловік стає жінкою. Це таке чаклунство. Це все моє”, — не приховував свої емоції тренер. Після чого Тіна Кароль назвала виступ фаст-фудом. Згодом вона записала відео, в якому пояснила, що означали її слова.

“Що мається на увазі під словом “фаст-фуд”. Є у шоу-бізнесі таке поняття, як “хайп”, “фаст-фуд” – це те, що тут і зараз. Актуально, це те, що тут і зараз приносить рейтинг. Фаст-фудом називають хайпові новини. Неважливо, який термін у них, головне, що вони тут і зараз створили прецедент. Так от. Це був прецедент. І Потап, як продюсер, він майстер вести такі проекти”, — пояснила співачка. Наприкінці запису вона назвала співачку Борею. 

“У подальших ефірах ви потім побачите, наскільки він добрий і я добра до нього”, — підсумувала вона. 

У минулому Зіанджа була Борисом Апрелем.

Раніше повідомлялось, що в Казахстані на зйомках ток-шоу телеканалу “Євразія” один із гостей почав знущатись з трансґендерної жінки, яку також запросили як гостю. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter