Суд зменшив Мангеру заставу

Дата: 25 Листопада 2019
A+ A- Підписатися

Шевченківський районний суд Києва зменшив заставу з двох із половиною мільйонів гривень до більш ніж одного мільйона для Владислава Мангера, якого підозрюють у замовленні нападу на Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє “Слідство.Інфо”.

Захист Мангера просив зменшити суму застави, адже у квітні йому змінили підозру на замовлення заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Адвокат Дмитро Ільченко попросив зменшити заставу в майже 17 разів, але представники Генеральної прокуратури заперечували проти такого рішення. Суд призначив нову заставу, яка тепер становить 1 мільйон 150 тисяч гривень. 

Нагадаємо, ГПУ 16 липня призупинила досудове розслідування щодо підозрюваних в організації нападу на Катерину Гандзюк – Владислава Мангера та Олексія Левіна, яких виокремлено в одне провадження. Пояснюючи, що Левін перебуває в розшуку і щодо нього наразі немає можливості проводити слідчі дії в Україні.

Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою 31 липня 2018 року. 4 листопада вона померла в лікарні внаслідок опіків 40% тіла. 6 червня п’ятьом виконавцям нападу суд призначив від трьох до шести років утримання під вартою. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter