“Суд” у Криму до 1 липня заарештував затриманого українського військового

Дата: 03 Червня 2020
A+ A- Підписатися

Так званий Київський районний суд Сімферополя заарештував на два місяці українського військовослужбовця Євгена Добринського, про затримання якого напередодні повідомила ФСБ.

Про це повідомляє “Крим.Реалії“.

“Обрати стосовно Добринського запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 30 діб – до 1 липня 2020 року”, – сказала “суддя” Валентина Каминіна.

Як відомо, військова служба правопорядку в Збройних силах України раніше повідомила, що 30 травня, приблизно о п’ятій ранку, на адмінкордоні анексованого Росією Криму з Херсонською областю, біля Чонгара, зник український військовослужбовець.

У ЗСУ розповіли, що місце несення служби українського військового, якого, імовірно, викрали, розташоване приблизно за тисячу метрів від анексованого Криму. За словами начальника служби зі зв’язків із громадськістю командування десантно-штурмових військ ЗСУ, майора Валентина Шевченка, зник Євген Добринський – військовослужбовець 95-ї десантно-штурмової бригади, який перебував на одному з військових об’єктів. Він уточнив, що неподалік розміщення зниклого військового виявили сліди боротьби.

Через кілька днів у ФСБ Росії заявили, що український військовий був затриманий, щодо нього порушено кримінальну справу “про незаконний перетин кордону Росії”.

Російські силовики стверджують, що “під час огляду в нього виявили, імовірно, наркотичну речовину, яку передали на експертизу”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter