Суд арештував одного з поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки в Кагарлику

Дата: 26 Травня 2020
A+ A- Підписатися

Голосіївський районний суд Києва обрав запобіжний захід поліцейському Кагарлика Сергію Сулимі, якого підозрюють у побитті та зґвалтуванні жінки. 

Про це повідомляє Громадське. 

Сулима залишатиметься під вартою до 22 липня. У нього немає права вносити заставу. Засідання відбувалося в закритому режимі, адже про це клопотав адвокат підозрюваного і підтримав прокурор. Під час засідання суду Сулима заявив, що не визнає своєї провини.

Нагадаємо, що в ніч із 23 на 24 травня 2020 року оперуповноважений Кагарлицького відділу поліції у своєму службовому кабінеті стріляв з табельної зброї над головою 26-річної жінки, яку поліцейські викликали як свідка, вдягав на неї протигаз та кайданки, а згодом декілька разів зґвалтував. Одразу після цього відділок поліції розформували, а поліцейських, підозрюваних у злочині, відправили в СІЗО.

Однак, як повідомив журналістам виконувач обов’язків очільника Кагарлицького відділення поліції Дмитро Литвин, якого призначили на цю посаду після відсторонення попереднього керівника Сергія Панасенка, установа продовжує працювати, а переатестацію всіх її співробітників проведуть протягом двох місяців.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter