Рідні загиблої через російський обстріл киянки кажуть, що Кличко збрехав про деталі її смерті

Дата: 01 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Рідні загиблої у ніч на 30 травня внаслідок російського обстрілу мешканки Голосіївського району не підтвердили слова мера Києва Віталія Кличка про те, що та знехтувала правилами безпеки.

Про це вони розповіли ТСН. 

Будинок, понівечений внаслідок російського обстрілу у ніч на 30 травня

Загиблій було 32-роки, а звали її Катерина

Разом з партнером, який потрапив після атаки у лікарню, вона займалась бізнесом. Сестра загиблої, ім’я якої кореспондентка телеканалу не назвала, не на камеру каже, що мер столиці збрехав, коли розповів про те, що жінка вийшла на балкон, щоб подивитись на роботу ППО. 

“У момент атаки вона з чоловіком спала”, – переказує слова рідних загиблої журналістка. 

Кличко, розповідаючи про смерть Катерини, закликав містян не нехтувати сигналами тривоги, а також у жодному разі не виходити на балкони та вулиці. Нині посадовець публічно не реагував на слова рідних загиблої. 

Нагадаємо, що у ніч на 1 червня російські військові завдали чергового удару по Києву, внаслідок чого загинули троє жінок, серед яких 14-річна дівчинка, а ще чотирнадцятеро людей отримали травми.  

Загиблі намагались потрапити до укриття у лікарні у районі, однак воно було закрите. Нині правоохоронці ведуть слідство щодо цього за статтею “Службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки”. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter