“Рак – це інфекційна хвороба”: в Москві мешканці будинку протестують проти онкохворих дітей

Дата: 10 Грудня 2018
A+ A- Підписатися

У Москві жителі одного з будинків організували збір підписів проти здавання квартири в оренду батькам онкохворих дітей. Вони впевнені, що рак – це інфекційне захворювання, що передається повітряно-крапельним шляхом.

Про це пише видання “Такие дела” з посиланням на координаторку благодійного фонду “Волонтери на допомогу дітям-сиротам” Наталію Машкову.

За її словами, збір підписів почався, коли стало відомо, що одну з квартир орендують батьки онкохворих дітей, які приїжджають до Москви для лікування в центрі імені Рогачова. Очільниця під’їзду залишила у консьєржа звернення до мешканців, де назвала квартиру “онкодиспансером” і закликала людей проголосувати за заборону перебування онкохворих у їхньому будинку.

Наталя Машкова уточнила, що жінка також активно агітує мешканців на користь своєї ініціативи і розповідає людям “про 157 заразних вірусів”.

“Аргументи залізобетонні: адже хворіють діти! Маленькі! Значить, передається вірусом. Чому не хворіють їхні батьки і все оточення тоді, якщо це так заразно, відповісти мені не змогли”, – розповіла Машкова. За її словами, сусідка також звернулася зі скаргою до Росспоживнагляду.

Раніше в Чернігові місцеві жителі протестували проти відкриття приватної медичної установи, у якій обслуговуватимуть ВІЛ-позитивних та наркозалежних пацієнтів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter