Прокуратура оскаржила умовне покарання учаснику АТО за зґвалтування дитини

Дата: 11 Липня 2016
A+ A- Підписатися

Прокуратура Київської області оскаржила вирок судді Іванківського райсуду Олексія Гончарука, який дав два роки умовно бійцю АТО за зґвалтування неповнолітньої.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

У липні 2015 року 24-річний боєць АТО у стані алкогольного сп’яніння зґвалтував неповнолітню дівчину, кажуть в прокуратурі. За скоєне вироком Іванківського районного суду Київської області його засудили до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на 2 роки.

“При ухваленні такого вироку судом взято до уваги, що обвинувачений раніше не судимий, є учасником АТО на Сході країни, має на утриманні двох малолітніх дітей, а тому може стати на шлях виправлення без відбування реального покарання. Прокуратура не погоджується із таким рішенням суду та вважає, що судом не в повній мірі враховано те, що обвинувачений не визнав вину у вчиненому злочину ні під час досудового розслідування, ні в суді”, – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі твердять, що на суді потерпіла та прокурор наполягали на призначенні військовому реального позбавлення волі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter