Олімпійська чемпіонка Кабаєва, яка володіє практично всіма держмедіа в Росії, сказала, що ті працюють як автомат

Дата: 06 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

Російська олімпійська чемпіонка та фігурантка світових санкційних списків Аліна Кабаєва заявила, що очолювана нею Національна медіагрупа, яка володіє практично всіма державними ЗМІ в Росії, працює як автомат. 

Увагу на заяву росіянки звернуло видання “Агентство”. 

Кабаєва та Путін. Фото: Sergei Chirikov / dpa / picture alliance

Про ймовірні зв’язки Путіна та Кабаєвої журналісти говорять уже не перший рік та навіть переконували, що спортсменка стала матір’ю декількох дітей російського президента. 

Торік Кабаєва разом зі своєю бабусею Анною Зацепіліною, яка є бізнес-партнеркою іншого підсанкційного друга Путіна Геннадія Тимченка, вперше за життя потрапила під санкції Великобританії, а згодом ще й Канади та США. 

До січня 2023-го, як зазначають журналісти “Агенства”, Кабаєву “ховали” від публічної активності, пов’язаної з війною. Остання ж заява свідчить, що жінка розуміє, наскільки важливу роль у формуванні громадської підтримки відіграє очолюваний нею холдинг.

“Інформаційна робота сьогодні – це як бойова зброя. І за значущістю своєю ні в чому не поступається автомату Калашникова”, – сказала вона. 

Нагадаємо, що Україна домагається покарання для російських посадовців та діячів, відповідальних за розв’язування та ведення війни. Судити як воєнних злочинців закликають і російських пропагандистів. 

ZMINA дослідила історії двох їхніх нацистських колег, яким після Другої світової довелося відповідати за скоєне. Їхні історії ви можете прочитати за посиланням.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter