На Київщині двоє поліцейських зґвалтували жінку

Дата: 25 Травня 2020
A+ A- Підписатися

У Київській області розформують Кагарлицький відділ поліції через підозру зґвалтування та побиття жінки двома поліцейськими.

Про це повідомили в Нацполіції. 

24 травня до поліції надійшла інформація про те, що до місцевої лікарні звернулася 26-річна жінка із заявою про побиття та зґвалтування. Вона розповіла, що інцидент стався напередодні, коли її доставляли у відділ поліції для надання пояснень з приводу крадіжок майна. 

Першочергова перевірка підтвердила слова потерпілої, а тому внутрішня безпека Нацполіції затримала двох співробітників Кагарлицького відділу поліції та помістила в ізолятор тимчасового тримання. Справу передали до слідчих ДБР, які відкрили провадження за статтею “Зґвалтування”.

За попередньою інформацією ДБР, в ніч з 23 на 24 травня 2020 року оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка – вдягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу.

Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу відносно чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові дубинками, надягали протигаз та стріляли із пістолета табельної зброї над головою. У результаті вказаних дій потерпілий отримав переломи ребер та носу.

Голова Національної поліції Ігор Клименко вже звільнив поліцейських, яких підозрюють у скоєнні злочину, усунув від виконання службових обов’язків керівництво відділу та ухвалив рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу Кагарлицького відділу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter