Двох росіянок, на яких напали на вулиці, хочуть оштрафувати за порушення самоізоляції

Дата: 12 Травня 2020
A+ A- Підписатися

У Росії від двох жінок, на яких на вулиці напав чоловік, вимагають сплатити штраф за порушення режиму самоізоляції. 

Про це повідомляє видання “Тайга.інфо”.

Дві жінки 17 та 18 років звернулися до поліції російського міста Красноярська 22 квітня. Цього дня, за їхніми словами, на вулиці до них підійшов чоловік, який украв у них мобільні телефони і ювелірні прикраси. Журналісти також повідомили, що жінки звинуватили його у зґвалтуванні. 

Правоохоронці запідозрили в скоєнні злочину 56-річного місцевого жителя, якого затримали того ж дня. Окрім звинувачень у “тяжкому правопорушенні” (інкриміновані статті російські правоохоронці не зазначили в повідомленні), чоловіка хочуть оштрафувати й за порушення режиму самоізоляції, запровадженого через коронавірус. 

Оштрафувати за порушення ізоляції хочуть і самих жертв нападу. На них також склали протоколи за статтею щодо невиконання вимог у галузі запобігання та ліквідації стихійних лих, епідемій та їхніх наслідків. Тепер вони мусять сплатити штраф у сумі до однієї тисячі російських рублів. У пресслужбі красноярського МВС пояснили, що, на їхню думку, ані жертви нападу, ані ймовірний кривдник узагалі не мали бути на місці злочину того дня. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter