Чому прокуратура 3 роки не дає хід справі про захоплення фонду “Ізоляція” в Донецьку?

Дата: 21 Грудня 2017
A+ A- Підписатися

Любов Михайлова

Фото: УКМЦ

Жодному з представників так званої ДНР, що 3 роки тому брали участь в захопленні приміщення фонду “ІЗОЛЯЦІЯ” в Донецьку, Генпрокуратура України досі не повідомила про підозру.

Про це під час брифінгу в четвер, 21 грудня, розповіла засновниця фонду Любов Михайлова, повідомляє Український кризовий медіа-центр.

За словами адвоката Ігоря Голованя, остання відповідь з ГПУ надійшла в листопаді цього року. В прокуратурі заявили, що на причетність до захоплення приміщення перевіряють декількох осіб.

“Після того, як будуть зібрані докази, цим особам будуть вручені повідомлення про підозру”, – зазначалося в отриманій відповіді.

На думку Михайлової, Генпрокуратура лише імітує діяльність і не хоче вирішувати проблему з захопленими територіями.

Ігор Головань

Фото: УКМЦ

“Це все широко відомо, у інтернеті про це чимало інформації, відео. Більше того, ми збираємо інтерв’ю людей, які були там у в’язниці, і у нас є їх покази стосовно того, що там знаходиться”, – зазначила вона.

Адвокат Головань підкреслив, що вся отримана під час інтерв’ю інформація буде оформлена як покази свідків і додана до матеріалів кримінальних проваджень.

Михайлова також додала, що безрезультатними були і звернення про допомогу до міжнародних організацій, у тому числі ОБСЄ.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter