Авіакомпанія Wizz Air надає українцям 10 тисяч безкоштовних квитків до Британії

Дата: 13 Травня 2022
A+ A- Підписатися

Авіакомпанія Wizz Air виділила для українських переселенців 10 тисяч безкоштовних квитків до Великої Британії на підтримку британської програми “Дім для України”.

Про це повідомила пресслужба Фонду Стіва Морґана, у кооперації з яким запустили ініціативу.

Фото: avianews

Ініціативу також підтримали організації Choose Love, The Shapiro Foundation та Ukraine Sponsorship Pathway UK (USPUK).

Українці зможуть безкоштовно подорожувати до британських міст з сусідніх з Україною країн – Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини.

В межах британської урядової візової схеми “Дім для України” Сполучене Королівство видало українцям понад 95 тисяч віз, з яких понад 37 тисяч вже прибули до Британії.

Спільна ініціатива триватиме з 14 травня по 15 червня 2022 року. Замовити безкоштовний квиток можна за посиланням.

Під час бронювання потрібно ввести номер свого закордонного паспорта України, а також пред’явити свій український паспорт та необхідні візові/проїзні документи під час реєстрації.

Нагадаємо, за оцінкою Агентства ООН у справах біженців станом на 12 травня з України виїхало понад 6 мільйонів людей, які покинули країну від початку повномасштабного російського вторгнення. 90% з цього числа – жінки та діти. Найбільша кількість людей вирушила до Польщі.

Агентство повідомило, що потоки українців за кордон значно сповільнилися з максимуму у 3,4 мільйона людей у березні. За його даними, з початку травня країну залишили майже пів мільйона українців.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter