“А якщо мій син подивиться?“: у мережі перетворили закиди проти прайду на сатиру проти ЧС з футболу

Дата: 18 Червня 2018
A+ A- Підписатися

Користувачі Twitter вирішили пожартувати над ЧС з футболу та перетворили його на сатиру над стереотипами гомофобів, які виступають за “традиційні цінності” та розповідають про “захист дітей від гомосексуалізму”.

Про це написали Medialeaks.

Хвиля жартів почалася з допису користувача з ніком “гомопропаганда”, який вирішив показати абсурдність аргументів гомофобів.

“Я норм ставлюся до футболу, але навіщо всім цим в обличчя тикати? Чому не можна просто вдома посидіти його спокійно подивитися, а не чемпіонати там всякі влаштовувати? Чому всі повинні дивитися на ваші приватні розваги? Як я поясню все це неподобство своїм дітям?” – йшлось у дописі.

У відповідях на твіт люди почали розвивати тему та згадали про традиційну репліку захисників “сімейних цінностей” – захист дітей.

“Раптом моя дитина подивиться на все це і теж захоче стати футболістом”, – зауважив один з користувачів.

Далі було ще смішніше.

“Я не футболофобка, але вважаю, що їх усіх потрібно відправити на острів безлюдний, нехай там один з одним хоч 24/7 у футбол грають”, – писали люди.

“Бути футболістом – це просто неприродно. Де ви бачили таке в дикій природі? Фашисти – вони ж спочатку були футболістами. Це гріх і страшне захворювання, їм потрібно лікуватися постом і молитвою. В цілому нехай грають десь у лісі, щоб я не бачила”, – продовжували жартувати.

Не забули користувачі Twitter і про головний козир опонентів прайду. 

“Всі ці збочення з купою мужиків на полі профінансовані фондом Сороса! Я сам бачив, як вони чимось м’ячі накачували, і до цих м’ячів привчають дітей – вони з ними грають і стають такими ж! ВИ РОЗУМІЄТЕ ЧИМ ЦЕ ВСЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ????!” – писали вони.

Нагадаємо, що європейським футболістам, які гратимуть на ЧС у Росії, запропонували зіграти у веселкових шнурівках, щоб підтримати ЛГБТ-людей, які стикаються з дискримінацією в країні. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter