У Миколаєві від імені “білого населення Німеччини” погрожували підірвати офіс ЛГБТ-організації

Дата: 28 Грудня 2020
A+ A- Підписатися

У Миколаєві від імені “білого населення Німеччини” погрожували підірвати офіс асоціації ЛГБТ “Ліга”, а по тих, хто виживе, – відкрити вогонь з автоматичного карабіна.   

Про це повідомили на сторінці організації у фейсбуку.   

Фото зі сторінки “Ліги”

Лист про мінування приміщення надійшов на поштову адресу “Ліги”, а також до Головного управління Національної поліції Миколаївської області. Він починається словами “Я збираюся вбити вас усіх бомбою” та адресований “представникам ЛГБТ-спільноти від імені білого населення Німеччини”.

“У відповідь на ваш прогресивний наступ на нашу країну я вирішив відповісти одиночним расовим терором. У зв’язку з цим я доставив та встановив саморобний вибуховий пристрій за адресою… Я збираюся підірвати бомбу біля цієї будівлі, щоб убити якомога більше мешканців, а потім прибути на місце події та відкрити вогонь з автоматичного карабіна. Я впевнений, що день початку моєї боротьби ввійде в історію вільної білої Європи як початок звільнення від ліволіберального гніту і порятунку білої раси”, – йдеться в повідомленні.
 
На сайті поліції зазначають, що на місце події негайно прибули співробітники вибухотехнічної та кінологічної служб, слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції, рятувальники та медики:
 
“Були евакуйовані всі присутні громадяни. В результаті ретельного обстеження приміщення офісу та прилеглої території жодних предметів або пристроїв, які могли б становити загрозу життю та здоров’ю людей, не виявлено”.
 
Правоохоронці кваліфікували інцидент за ч. 1 ст. 259 КК України “Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності”.
 
Нагадаємо, що раніше поліція намагалася встановити невідомих осіб, які в серпні цього року розклеїли агітаційні листівки від праворадикального угруповання “Традиція і порядок” на фасаді офісу громадської організації “Ліга” в Миколаєві.  
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter